Banner
Banner

  • Mărește dimensiunea fontului
  • Dimensiunea fontului normală
  • Micește dimensiunea fontului

TRAIAN BASESCU RAMANE PRESEDINTE!

Email Imprimare PDF
Pe site-ul ziarului Evenimentul Zilei a fost prezentat astazi in timp real cum s-a desfasurat referendumul. Pentru ca majoritatea cetatenilor care s-au prezentat la urne au votat impotriva demiterii sale, Traian Basescu va reveni la Cotroceni.  Pana sa voteze, el a fost intrebat care va fi primul lucru pe care il va face daca se va intoarce la Cotroceni si de asemenea ce va face daca nu se va intoarce la Cotroceni. Basescu a raspuns ca, daca va castiga referendumul si se va intoarce la Cotroceni, va chema secretara in birou si daca nu se intoarce la Cotroceni ii va spune sotiei "Draga, am venit acasa".

La intrarea in sectia de votare, presedintele suspendat a fost urmarit de un numar foarte mare de reporteri si cameramani, din cauza inghesuielii si a imbulzelii existand riscul sa fie daramate cabinele de vot.

In toata acea imbulzeala, Basescu s-a indepartat de cele doua fiice si de sotie si a intrat cu greu in cabina de vot si, la fel, cu foarte mare dificultate, a reusit sa se indrepte spre urna pentru a depune buletinul de vot.

Presedintele suspendat ii intreba pe cei prezenti unde sunt sotia si cele doua fiice. El s-a interesat si unde este si fiica lui cea mica, Elena, strigand: "Unde este Bobita?", dupa care a intrebat "Sotia unde este, a iesit, a reusit sa iasa?". O voce din multime i-a raspuns "Da", la care Basescu a spus: "Bravo".

El a afirmat ca va urmari desfasurarea referendumului de acasa, unde se va afla, conform spuselor sale, pana la terminarea votului.

Basescu nu a stat insa prea mult acasa, prezentandu-se, la ora 12:30, la sediul de campanie al Partidului Democrat.

In jurul orei 13,20, presedintele suspendat a parasit cladirea din Aleea Modrogan declarand ca "ma duc la cumparaturi".

"Am incercat sa stau acasa, dar nu am astampar, asa ca am luat si o lista de cumparaturi de la nevasta-mea. Acum ma duc sa fac cumparaturi, de toate", a spus, jovial, Basescu. El a ales un supermarket, Selgros, din cartierul Baneasa. In tot acest timp, Basescu a fost tinut la curent cu evolutia votului, astfel ca nu a avut niciun moment de ingrijorare. Totusi, presedintele s-a ratoit la o ziarista care l-a filmat cu telefonul mobil in timp ce isi facea cumparaturile. Mai mult, Basescu i-a luat jurnalistei aparatul. "M-ai filmat in timp ce ma aflam in timpul liber, violandu-mi intimitatea. Sa ma cauti la Cotroceni, ca sa recuperezi telefonul!" Aceasta declaratie a fost facuta cu mult timp inainte de ora 20:00.
Imediat dupa anuntarea rezultatelor exit-pol-urilor, presedintele Traian Basescu a organizat o conferinta de presa, in fata sediului central al Partidului Democrat. El a multumit romanilor care l-au votat, in special celor din diaspora.
 
        
Decembrie 2018
Lu Ma Mi Jo Vi Du

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31


Curs Valutar
RON - EUR 4.6540
RON - TRY 0.7601

Utilizatori

We have 203 guests and 0 members online