Banner
Banner

  • Mărește dimensiunea fontului
  • Dimensiunea fontului normală
  • Micește dimensiunea fontului

Versiunea in limba romana a Ghidului antreprenorului, lansata la Bruxelles

Email Imprimare PDF
Casa de cultura belgo-romana “Arthis” din Bruxelles, in colaborare cu Uniunea Antreprenorilor Independenti din Belgia, UNIZO, organizeaza miercuri, 13 iunie, de la ora 15:00, la sediul sau, o conferinta de presa pentru lansarea “Ghidul antreprenorilor”, versiunea in romana. La manifestare vor participa Brigitte Grouwels, Secretara de Stat la regiunea Bruxelles-Capitala, Nancy Van Espen, Directoare UNIZO, regiunea Brabant Flamand si Bruxelles, si Carmen Hopartean, Directoarea Casei Arthis.
Ghidul Antreprenorului, manual indispensabil pentru cei care vor sa creeze propria lor intreprindere, este acum disponibil in limba romana. Realizat ca o initiativa UNIZO, acest ghid serveste la obtinerea statutului de independent, la crearea unei intreprinderi, dar si pe parcursul intregii activitati ulterioare, informeaza Arthis. Mai multe versiuni ale ghidului sunt disponibile in limbile olandeza, franceza, turca, rusa, engleza si araba, iar traducerea ghidului a fost facuta de Arthis.
Prin publicarea acestui ghid, Arthis si UNIZO doresc sa inlature bariera limbii cu care se confrunta majoritatea strainilor interesati de statutul de independent la inceputul activitatii lor. Un alt obiectiv este transmiterea unor informatii corecte, in propria lor limba, catre candidati independenti straini. In acest fel va fi asigurat un debut conform legisaltiei belgiene in vigoare si o adaptare mai rapida a viitorilor independenti cu vocabularul specific folosit in limbile franceza si olandeza.
Ghidul este alcatuit din trei parti distincte: obligatiile legale ce trebuie indeplinite, a doua parte pune la dispozitie informatii succinte despre alte teme importante cu care se confrunta independentii incepatori si a treia parte este constituita dintr-o lista de adrese importante ce cuprinde o serie de informatii utile despre anumite organisme ce trebuie contactate.
Versinea in limba romana este realizata cu sprijinul Comisiei Comunitare Flamande, in cadrul proiectului “Initiative de convietuire”. 

sursa:
http://www.rgnpress.ro/content/view/22649//
 
        
Banner
Ianuarie 2019
Lu Ma Mi Jo Vi Du

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31


Curs Valutar
RON - EUR 4.6830
RON - TRY 0.7588

Utilizatori

We have 263 guests and 0 members online