Banner
Banner

  • Mărește dimensiunea fontului
  • Dimensiunea fontului normală
  • Micește dimensiunea fontului

ROMBEL ORGANIZEAZA STRANGEREA DE AJUTOARE PENTRU SINISTRATII DIN ROMANIA

Email Imprimare PDF
Turneul European de Fotbal in Sala al Romanilor din Diaspora va fi combinat cu o actiune umanitara de strangere a ajutoarelor pentru familiile indurerate din Romania.Toti cei ce cred ca vor sa doneze haine,incaltaminte,paturi(de invelit) etc,pot veni pe 7 Mai in Brussel,la sala de sport unde se desfasoara turneul de fotbal incepand cu ora 12.30 si pana la ora 16.00 .Acolo va astepta un camion in care vor fi incarcate toate bunurile aduse de dumneavoastra.Adresa salii de sport o puteti gasi aici www.csfds.be 
Din pacate, si in acest an, Romania a fost scena unor inundatii care au facut ca lumea intreaga sa reactioneze. O lacrima, un gand bun, o rugaciune. Toti am facut asta. Acum insa, datorita unor Oameni care s-au aratat dornici sa ne sprijine, putem face ceva concret: donatii de haine, obiecte de uz casnic, jucarii, fiecare ce mai avem prin casa si ne gandim 'poate-mi va folosi vreodata', acestor oameni le poate folosi ACUM.

Sprijin acordat pana in momentul de fata:

Domnul Catalin ILIE, Director Oerational al Comapniei BLUE AIR, care a avut amabilitatea de a ne pune la dispozitie una din navele companiei domniei sale care pleaca din Maastricht pentru transportul donatiilor.

Domnul Ionut Baias, redactor HOTNEWS - care va prelua si transporta ajutoarele sosite la Bucuresti spre zonele de criza.

Domnul Lucian V. care s-a oferit sa doneze un camion de paturi (de invelit), paturi (de spital), obiecte utile etc.

Nevoie urgenta de ajutor in momentul de fata:
Un camion care sa preia ajutoarele din orasul HUY (Liege) si sa le poata transporta la Maastricht la Aeroport!
Donatii personale si raspandirea vestii la toti cunoscutii care ar dori sa participe.


Tin sa va multumesc din suflet tuturor celor care trimiteti macar un gand bun ACASA!

Ingrid
pentru contact 0032/477.751.369