by slavita on Wed Mar 24, 2010 1:04 pm
da dragi mei cred ca vanzatoarele din aldi sau lidl au descoperit cum pot trai mai ieftin.inseland cumapratorii.cand am venit eu aicia acuma 7 luni de zile am ramas socata cand sotul meu la fiecare iesire din magazinele respective se uita in palma cat rest a primit,si ce scrie pe bon.eu am zis ca nu e frumos,crezand ca respectivele femei stiu ce fac.sotul a spus ca a mai patit sa nu primeasca bine restul.si sa vedeti ce ni s-e intampla.intr-o zi iesind din magazin am aruncat o privire pe bonul primit la casa si opserv un sir prea lung de pungi "cumparate"eu cumparasem 2 si doamna de la casa a batut 4,plus pe langa asta mai un produs de 0,60 de euro.deci in total 0,80 de euro parca.nu e mare suma,dar pe mine m-a deranjat gestul angajatei,cand sotul i-a cerut explicatii a spus sory si ne-a rugat sa luam mai 2 pungi si celalalt produs care am platit.eram destul de nervoasa de gestul iei.ieri ma duc singura la lidl si fac cumparaturi nu foarte multe si la casa angajata imi cere 34,24 euro,mi s-a parut cam mult dar nu am zis nimica,cand verific pe bon eu am un produs mai precis dash marseille de 8,28 euro de care eu habar nu aveam.ma intorc la casa ca eram doar la un metru de ea,si cer explicatii.domnisoara de acolo foarte senin imi spune sory dupa ce a aruncat o privire foarte vaga asupra cosului meu,si dupa cateva operatii de casa imi returneaza banii.deci eu sant socata cum e posibil asa ceva!!!una e sa gresesti cu 0,80 de euro si alta cu 8,28 euro desii gestul e acelasi daca nu luam in considerare suma.eu nu mai cred ca astea au fost simple greseli,cred ca asa au descoperit angajatii de acolo ca pot trai mai ieftin aicia.fiti atenti pe viitor nu va fie jena sau rusine sa va verificati bonul si restul primit. va doresc o zi buna!!!!