Cetatenie Belgiana

Orice tine de perfectarea actelor pentru stabilirea in Belgia sau reinoirea actelor romanesti

Moderator: Moderatori Rombel

Cetatenie Belgiana

Postby vlad82 on Tue Mar 16, 2010 10:56 pm

Am si eu o intreabare ,m am tot uitat pe situl rombel si am citit un articol in legatura cu cererea de obtinere a cetateniei belgiene(naturalizare ) si in urma acestei cereri este adevarat ca trebuie sa renunt la cea romana ?????Daca poate cine sa imi explice si mie mai pe intelese va rog frumos .mersi anticipat
vlad82
Nou venit
Nou venit

Re: Cetatenie Belgiana

Postby carmensolo on Fri Mar 19, 2010 12:30 pm

Buna

daca ai citit pe Rombel precum zici, atunci sigur nu scrie nicaieri ca trebuie sa renunti la cetatenia romana; a fost publicata pe undeva si o lista a tarilor cu care cetatenia romana este incompatibila; RO si Be nu intra in discutie

mai multe informatii (dar nu singurele) sunt si in GHID
http://www.rombel.com/formalitati/obtin ... giene.html

succes!
http://www.prodiaspora.de - Un radio de VIS (Viata, Iubire, Speranta)
carmensolo
Senior
Senior

Postby tgeorgescu2 on Sat Mar 20, 2010 10:58 pm

vlad82 wrote:Am si eu o intreabare ,m am tot uitat pe situl rombel si am citit un articol in legatura cu cererea de obtinere a cetateniei belgiene(naturalizare ) si in urma acestei cereri este adevarat ca trebuie sa renunt la cea romana ?????Daca poate cine sa imi explice si mie mai pe intelese va rog frumos .mersi anticipat

Ce auzisesi e o poveste veche: inainte de 9 iunie 2007 Belgia nu permitea sa ai o alta cetatenie, pe langa cetatenia belgiana. Acum este permis.
tgeorgescu2
Senior
Senior

Postby speedyvera on Sun Mar 21, 2010 8:23 am

tgeorgescu2 wrote:Ce auzisesi e o poveste veche: inainte de 9 iunie 2007 Belgia nu permitea sa ai o alta cetatenie, pe langa cetatenia belgiana. Acum este permis.

Desolé , noi avem cetatenia Belgiana din 1999 si nu ne-a "obligat" nimeni sa renuntam la cea romana pe care inca o mai detinem si la ora actuala .
"Suflete goale cei ce nu iubesc animalele!"
speedyvera
Guru
Guru

Postby tgeorgescu2 on Sun Mar 21, 2010 10:24 pm

speedyvera wrote:
tgeorgescu2 wrote:Ce auzisesi e o poveste veche: inainte de 9 iunie 2007 Belgia nu permitea sa ai o alta cetatenie, pe langa cetatenia belgiana. Acum este permis.

Desolé , noi avem cetatenia Belgiana din 1999 si nu ne-a "obligat" nimeni sa renuntam la cea romana pe care inca o mai detinem si la ora actuala .

Ma rog, m-am exprimat gresit: Ce auzisesi e o poveste veche: inainte de 9 iunie 2007 Belgia nu permitea sa obtii o alta cetatenie, pe langa cetatenia belgiana (in acest caz cetatenia belgiana era pierduta automat). Acum este permis. Sursa: http://www.diplomatie.be/en/services/na ... XTID=42527

Daca aveai cetatenia romana dinainte de a primi cetatenia belgiana si nu ti s-a pus in vedere sa renunti la cetatenia romana, inseamna ca ai dubla cetatenie.
tgeorgescu2
Senior
Senior

Return to Acte/Proceduri/Consulat&Ambasada