« RomBel- Români în Belgia» vă invită miercuri, 15 iunie 2022, de la ora 20:00 (Belgia), la "Dialogurile RomBel" online - transmisie simultana ZOOM/ Facebook - www.fb.com/rombel.belgia & https://www.facebook.com/groups/rombel.org/
Am invitat la un dialog deschis pe reprezentantii Asociatiei "11even" din Cluj-Napoca– 10 ani de activitate prin organizarea de proiecte de educatie, sport si dezvoltare personala, derulate in mai multe comunitati din Romania si Republica Moldova.
Programele 11even au un impact national si chiar international :
✅Bucurie în Mișcare ® promoveaza sportul si miscarea in comunitate –a reunit pana acum la concursuri si jocuri peste 100 000 persoane din 30 de localitati
✅Creatori de viitor - destinat liceenilor cu performanțe deosebite
✅11even Experiences ® sunt evenimente care pun accent pe experiente de viata, oameni, modele, informatii si idei. O parte a incasarilor totale sunt redirectionate catre sustinerea unor cauze comunitare locale, cum ar fi: burse de merit, susținerea unor situații medicale speciale, centre de plasament, etc. (20 de cauze sociale pana in prezent)
✅Treepi – initiativa de antreprenoriat sociala nascuta in plina pandemie Covid-19
✅Bun de tot - brunch-uri gustoase în diverse gospodării și zone rurale; festivaluri gastronomice urbane, cu savoare rurală.
« Unul dintre cele mai importante proiecte pe care am avut ocazia să-l implementăm a fost Cel mai mare 1️⃣0️⃣0️⃣, organizat în 29 septembrie 2019 în Alba Iulia, cu ocazia Centenarului. În acea zi fantastică, alături de aproape 5000 de români din peste 70 de localități, am pus România în Guinness World Records, realizând cea mai mare imagine a unei țări formată din oameni. »
Intrebările și sugestiile dumneavoastră pentru Asociatia 11even sunt așteptate în scris, la: și în timpul dialogului, pe pagina de Facebook - RomBel - Români în Belgia, la secțiunea comentarii.
 
🎯DE RETINUT:
« IMPLICAREA incepe cu primul pas » Implica-te prin:
 
Persoana fizica :
• Redirectioneaza 3,5% din impozitul pe venit
• Ofera o bursa
 
Persoana juridica :
• Directioneaza 20% din impozitul pe venit
• Organizeaza un eveniment
 
 
Va asteptam!
 
Echipa RomBel
📧
📧