Rombel va prezinta: Un festival al muzicii, spectacolului si diversitatii, unde poti descoperii cultura tarilor Balcanice.
Cand? -> 27, 28 & 29 Martie 2008
Unde? -> Palais des Beaux-Arts (BOZAR), Rue Ravenstein 23 a 1000 Bruxelles
Cum ? -> Click pe Program si Bilete
O co-productie 1001 Valises asbl & Bozar

Pentru a doua sa editie Balkan Trafik is extinde orizonturile. Artisti renumiti din tarile balcanice si nu numai vor face sa rasune intreg BOZAR-ul pentru un intreg weekend. Cei mai buni artisti ai momentului, fanfare, tarafuri celebre, orchestre traditionale, rock, electro...- vor fi prezenti. Cine n-ar vrea sa fie acolo? Si in premiera, music project Tirana<=> Brussels si show-ul circului Balkan Zirkus.eu. Vor fi degustari de vinuri, gratare, atelier de dans si circ, filme in premiera si inedite, jongleuri, premii, bilete de avion ieftine, expozanti, intr-un cuvant : o petrecere pe cinste!

www.balkantrafik.com www.balkanzirkus.eu
www.bozar.com www.myspace.com/1001valises
www.rombel.com – Rombel, partener media

« Balkan Zirkus.eu » este un spectacol de circ ce nu trebuie ratat. El reuneste artisti tineri din Albania, Slovenia, Ungaria , Romania, si Belgia. Un amalgam de stiluri diferite intr-un spectacol de circ inedit.

O combinatie muzicala de clasa

Ansamblul « Tirana<=>Brussels » aduna 40 de artisti din Albania si Belgia, condusi de virtuosul acordionist Belgo-Albanian Gjovalin Nonaj. Spectacolul este o combinatie de intrerpretare polifonica, dans, rapsozi la acordeon, lahuta si clarinet.

Ateliere

Veti avea ocazia sa sa incercati sa dansati "Bal-Kan-Dance" cu with trupa “Tirana” din Albania sau puteti experimenta diverse tehnici si jonglerii de circ impreuna cu tinerii si pasionatii artisiti de la Balkan Zirkus.eu.

Documentare inedite

Festivalul va incepe cu premiera Europeana a documentarului « Ipotriva curentului (Against The Stream) », un documentar captivant despre culisele Festivalul Muzici Dunarene (Danube Music Festival). Directorul festivalului va fi prezent, si va prefata acest film.

« Sevdah - The Bridge that Survived» este un documentar despre Mostar Sevdah Reunion, una din trupele noastre de top. In timpul luptelor din Bosnia, cativa muzicieni au hotarat sa se reuneasca, ignorand barierele etnice si religioase.


« Trumpet's Republic » este despre Gvozden Rosic, conducatorul unei mici orchestere dintr-un sat din mijlocul Serbiei. O buna repetitie inaintea Sabor Trubaca, cel mai mare concurs din lume rezervat fanfarelor.

O imersiune festiva...

Prezentatori, expozanti, evenimente, degustari de vinuri, premii…

Si ca intodeauna...

Alchimia Balkan Trafik : reteta pentru o intalnire culturala cum nu s-a mai vazut...