Cu ocazia celei de-a XV-a ediţii a Săptămânii Europene a Regiunilor şi Oraşelor (EWRC), Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov (ADRBI) va organiza la Bruxelles următoarele evenimente tematice în perioada 11-17 octombrie 2017:

-        11 octombrie 2017, „Programul Operaţional Regional şi oportunităţi de investiţii în Regiunea Bucureşti-Ilfov”, la sediul Reprezentanţei Permanente a României pe lângă Uniunea Europeană;

-        16 octombrie 2017, „Descoperă Regiunea Bucureşti-Ilfov”, la restaurantul cu specific românesc Chez Teo ;

-        17 octombrie 2017, Viitorul politicii de coeziune post-2020: Rolul administraţiilor locale în statele Europei Centrale şi de Est pentru maximizarea contribuţiei fondurilor europene, în Parlamentul European.

Prin organizarea acestor evenimente dorim să promovăm la nivel european bunele practici şi să asigurăm transparenţa fondurilor utilizate pentru dezvoltarea Regiunii prin Programul Operaţional Regional-REGIO, să sprijinim autorităţile locale din regiunea Bucureşti-Ilfov în promovarea proiectelor realizate sau viitoare, precum și în dezvoltarea de noi contacte.

Cu speranţa că veţi găsi aceste evenimente interesante şi că agenda vă permite să ne puteţi fi alături, aşteptăm confirmarea dumneavoastră prin completarea formularului disponibil pe site.

Participarea la evenimente este gratuită, cu înregistrarea în prealabil. Menţionăm că ADRBI nu poate acoperi cheltuielile privind deplasarea în Bruxelles.

Public ţintă:

-       Decidenţi, reprezentaţi ai autorităţilor locale, regionale, naţionale, UE

-       Oficiali şi experţi în domeniul gestionării şi evaluării programelor şi politicilor de coeziune

-       Medul academic, cercetători, studenţi

Regional Promotion and Investment Department expert
Bucharest-Ilfov Regional Development Agency
163, Mihai Eminescu street, 020076 Bucharest - District 2
Phone/Fax: +40 21 31.59.659, +40 21 31.59.665
www.adrbi.ro