« RomBel - Români în Belgia» vă invită duminica, 24 ianuarie 2021, de la ora 20:00, la "Dialogurile RomBel" online - editia a 10-a, transmisie simultana ZOOM/ Facebook - www.fb.com/rombel.belgia & https://www.facebook.com/groups/rombel.org/. Am invitat la un dialog deschis pe reprezentantii Asociatiei non-profit "Door to Home", care construieste si renoveaza locuinte pentru familiile in nevoie din județul Suceava. 112 case au fost deja construite! Prin muncă voluntară, prin donaţii de bani şi materiale ce pot fi deduse din impozitul pe venit, Door to Home renovează/reabilitează şi construieşte locuinţe simple, decente cu ajutorul familiilor partener.

Intrebările și sugestiile dumneavoastră pentru Asociatia Door to Home sunt așteptate în scris, la: și în timpul dialogului, pe pagina de Facebook - "RomBel - Români în Belgia", la secțiunea comentarii.

DE RETINUT: ❗️
🎯 Asociatia cauta voluntari pentru constructia de case pentru familii nevoiase din Romania. 112 case au fost deja constuite.
 
🎯 "Fii parte din schimbare! Implica-te prin:

1. Sponsorizare în bani

2. Recomandare către un potențial sponsor

3. Sponsorizare în materiale de construcții necesare proiectelor noastre

4. Posibilitatea recrutării de voluntari care ar dori să participe alături de specialiștii Door to Home la activitățile proiectelor în desfăşurare

5. Promovarea proiectelor Door to Home printre persoane sau companii ce ar putea fi interesate să schimbe în bine viaţa comunităţii

6. Organizarea/susţinerea evenimentelor de strângere de fonduri" 

✅ http://doortohome.ro/

Va asteptam!

Echipa RomBel
www.rombel.com
📧 
📧