Comunicat de presa
"Doua forte scriitoricesti din Valcea - Romania si Montreal - Canada au lansat in 2008 primul concurs international de poezie, pentru Romanii din intreaga lume, "STARPRESS". Incepand cu data de 1 februarie 2010, se va desfasura cea de-a doua editie a Concursului „STARPRESS" 2010, organizat de publicatia internationala online, STARPRESS, www.valcea-turism.ro, in parteneriat cu Radio Romania International, TVRM Romania, Publicatia "Candela" din Canada in colaborare cu agentia de presa Romanian Global News, agentia de presa Asii Romani si cu sprijinul a numerosi scriitori romani din diaspora.

Informatii si regulament concursse gasesc pe situl revistei, la adresa www.valcea-turism.ro

Detalii se pot obtine si la adresa de mail , doamna Ligia Diaconescu.

Materialele se primesc pana la data de 31 mai 2010.

Comitetul de selectie va delibera pana la 15 iunie 2010.

La finele lunii iunie se vor anunta castigatorii si publica versurile premiate.

La concurs se poate participa cu maxim 10 poezii. Indiferent de rezultatul concursului, cele mai interesante poezii vor fi publicate in paginile revistei.

Concursul International de poezie pentru romanii de pretutindeni îsi propune descoperirea si promovarea creatorilor de poezie autentica în limba româna, tineri si adulti, începatori si profesionisti, al celui mai bun debut în volum, a celor mai buni poeti consacrati, a celei mai bune antologii, ale celor mai bune versuri, care dintr-un motiv sau altul nu s-au putut publica intr-un volum.

Premiile constau in sejururi pentru cate doua persoane, la finele lunii august si inceputul lunii septembrie, pe litoralul romanesc si in renumite statiuni montane.
sursa: rgnpress.ro