Săptămâna 13-19 mai 2013 este marcată de schimbări importante în registrul astrologic al acestui an prin faptul că, la fel ca în săptămâna anterioară, planetele individuale încearcă să facă un joc riscant şi complicat în raport cu Axa Destinului.

Toată această dispunere astrală ne duce cu gândul la evenimente legate de destin, de împlinirea unui deziderat, de modul cum gestionăm relaţiile, de modul cum preferăm anumite persoane din jur sau de motivaţiile pe care le avem în deciziile pe care le luăm sau în faptele pe care le săvârşim.
În această săptămână Luna parcurge un segment de zodiac de la ultimele grade ale zodiei Gemeni până la mijlocul zodiei Fecioară, lăsând impresia unui traseu evolutiv,  adică de la a ne face planuri de viitor, la a descoperi care sunt cele mai pregătite mijloace care ne ajută să ne împlinim deziderate importante ale vieţii.
Cu comunicarea vom sta  mai bine, vom fi mai coerenți și mai îndrăzneți pentru că Mercur se muta în zodia sa de domiciliu, in Gemeni.

Săptamâna 13-19 Mai este marcată de incredere absoluta într-o forţă superioară, în propria victorie asupra problemelor pe care omul şi le-a creat; dacă eforturile noastre au fost pâna acum  consistente, putem chiar să intrevedem noi nișe de reușita, noi  metode, oportunitati ce pâna acum nu se vedeau sau nu puteam să le luam in calcul.

Acum, ele ni se prezintă ca fiind cea mai bună soluiție!

Berbec

În primele trei zile din săptămâna voi  sunteți preocupați de relații de familie, de casă, de lucrurile din casă. Este o perioadă de amplificare a relațiilor cu intreaga familie,  se pun pe rol multe discuții legate de patrimoniu, de amintirile casei; se pot ivii ocazii noi să rezolvati  problemele cu ceilalti membri ai familiei. Pot să intre în discuție chestiuni legate de reședință, de la decorarea ei până la schimbarea totală.
Din cea de-a doua parte a săptâmanii, până la finalul ei..... interesul se întinde în sfera sentimentală. încep să vă preocupe sentimentele față de persoana iubita sau față de copii voștri; doriți să vă petreceți timp împreuna cui ei. Miercuri este o zi în care  începeți să împartășiți tot ceea ce gândiți, iar pentru voi....este ca  o dezlegare la vorba, scris și povestit!


Taur

Primele trei zile din săptamână vor deschide  o perioada de concentrare, activitate mentală, mari disponibilități în „dezbateri” ; sunt favorizate activitatile de studiu, abilitatea de a întelege foarte usor cele mai dificile noțiuni.  Este timpul spontaneității și conștientizării că puteți invăța de la oricine,orice!
Și cine câștigă existența  din acest domeniu ( media, scrieri, invățmant chiar) va avea posibilitatea  sa aiba multă „cerneala de curs”, adică subiecte noi și interesante de exprimat.
De Miercuri, când Mercur intră in Gemeni, în sectorul banilor vostri..... de ce oare să nu vă vină ideea să transformați comunicarea  într-un beneficiu material? Puteti încheia acorduri, înțelegeri, contracte benefice. De la jumatatea săptămânii, și pentru voi se pune problema relațiilor familie;  discutii legate de patrimoniu, de amintirile casei; întâlniri cu ceilalti membrii ai familiei.

Gemeni

Săptămâna se imparte în două parti importante: te interesează banii personali – mai exact recompensarea eforturilor făcute în special în domeniul în care câștigurile provin din utilizarea unor talente proprii.  Și aici ma refer la acele abilitati din care tu reușești sș îți câștigi existența, să iți creezi veniturile. Este vorba de o specialitate a ta.
De asemenea, este un timp bun pentru cautarea unor noi locuri de muncă mai bine plătite, gasirea unor noi surse de venit. Cine caută un loc de muncă mai bun, cine a depus CV-uri, este cazul sa fie răsplătit cu un accept! De Miercuri- Mercur intră în semnul tau, este și Venus aici, este și Jupiter  iar tu ești pus sub lumina reflectoarelor. Ai ceva de spus și prin ceea ce impartășești altora, poți atinge un stadiu de notorietate.

Rac

Primele zile, Luna este în zodia ta și asta înseamnă că ești pus în lumina reflectoarelor tu, mai înainte de orice!Vă preocupati de ceea ce sunteți si vreți să fiți,  vă intereseaza aspectul vostru din toate punctele de vedere. Sunt trei zile în care doriți să vă simțiți bine în tot ceea ce faceți, cu tot  ce aveți în jur. De miercuri, Mercur în Gemeni, vă dă de gâdit asupra problemelor vieții, vă puneți întrebări existențiale; vă intereseaza conexiunea cu lucrurile subtile și necunoscute încă.
Paralel cu asta, vă frământă și situația materială, încasările  voastre obișnuite. Pentru cei ce cauta o noua slujbă, este bine să inceapă de acum sa depuna Cv-uri, căci sunt șanse reale de reușită!

Leu

Primele trei zile din săptămână,  sunteti într-o zona destul de  întunecata a gândurilor, misterelor; va  preocupa secretele, ale voastre sau ale latora sau sunteți mai preocupat de păstrarea lor. De data aceasta, vreți sa demarati mai lent unele acțiuni, mai prudent, vreiți ca  lecțiile să fie făcute bine, vreți ca pașii urmați să fie siguri, că te poartă către o reușită care ști că nu va veni acum, dar va fi sigur, intr-o zi, nu departe de cea de azi! Mercur din Gemeni, te poate ajuta printr-un sprijin nesperat din partea persoanelor preotectoare, a unor mentori. Ei te pot sfătui cum să acționezi! De joi, tonusul tău se reface și începi să fii încrezător în tine. Te preocupi de imginea ta și  simti că este momentul să iți faci planuri de viitor.

Fecioara


Pentru tine, primele zile sunt dedicate grupului de prieteni din care faci parte; partidului, găștii,asocieației, anturajului tău. Ai ceva de stabilit împreuna cu ei sau de impărtășit cu ei. Poți să ai ocazia să întalnesti persoane ce pot juca pentru tine un rol important in viitor.
De miercuri, cand mercur este în Gemeni,  proiectele tale sociale devin publice. Te decizi să comunici, să actionezi, să tranzacționezi, și dacă ai o cariera în domeniul comerțului, deciziile tale sunt legate de tot felul de tranzacții.
În ce urmeaza din săptămână, esti puțin mai  retras, mai prudent,mai gânditor. Nu pentru că proiectele tale nu ar da roade însă, imti ca trebuie să iei tot în serios, ca nu cumva să îți rămână vreun detaliu nelămurit și neimpărțit în 18 părti!

Balanța

Cariera și imaginea plublică este principala zonă de interes, în primele zile. Vrei ca ideile tale să prindă contur și le exprimi tare în fața superiorilor, iar ei pot să fie deosebit de încantați de implicarea ta în chestiunile de serviciu. Până ți tu ești mulțumit de cum merg lucrurile în cariera ta.
Mercur te ajută să ai curaj și inspirație. De joi, nu te mai îngrijorezi atât, este cazul să planuiești o ieșire cu prietenii, la o șueta, să imparțiți și să schimbați păreri. Este momentul de ieșit în grup sau poți să aduci întreg grupul la tine acasa!

Scorpion

Pentru primele zile ale săptămânii te intereseaza tot ce ține de dezvoltarea ta personală.  Investestești timp in lecturi motivaționale sau ăn tot soiul de activități, cursuri, discuții pe teme spirituale. Nici contactele cu străinatatea nu se lasă asteptate, fie că asta se realizează online sau fizic. Mai dai un ochi si banilor tăi, și pot  sa vina de pe undeva niste sume in plus dar care se pot duce la fel de repede pe tot felul de facturi. Paralel cu asta, cariera și imaginea publică este  in revizuire totala pentru tine: ai nevoie să dai un retuș nou proiectelor tale  ca ele sa aiba succesul dorit.

Săgetator

Cert este ca te lupti cu plațile să le menții pe linia de plutire și primele zile sunt dedicate calculelor finaciare: pot să soseasca și mici sume, dar se pot si evapora la fel de rede. Important este ca poți să spui că esti  mai aproape de final.  Discuțiile financiare pot să aiba loc in cuplu sau în cadrul unui parteneriat, căci de cand Mercur se mută in Gemeni, este șansa sa se demareze noi activitați comerciale, noi parteneriate ce pot aduce profit. Ideile pot curge lin  si abundent. Finalul săptămânii te prinde printre  implicat in chestiuni exterioare: de la dialoguri in strainatate (chiar si pe calea minții), pana la calatorii într- acolo.

Capricorn


Când vorbim de parteneriate, ne refetim la tot ce exista acord și întelegere între mai multe parți dar putem include aici și relația de cuplu. Așasar, acestea vor fi pe primul plan în deschiderea acestei săptămâni, pentru tine.  Este necesar sa fixezi obiective clare in relațiile tale, să asculti ceea ce are de spus și celălalt, fă proiecte comune și ia considerație și sentimentele sale, căci este posibil sa le fi neglijat destul. Este un bun moment pentru un restart total, pentru un nou început. Mercur intră in zona muncii tale și a relațiilor cu colegii; iți dezleaga cuvintele și acum poți să te exprimi mai bine, să fii mai expresiv și mai convingător in tot ce spui și intreprinzi. Ideile tale par sa ajungă exact acolo unde trebuie. Poți cupla si partenerul de viață în aceste idei, ori poți sa extinzi aria de impărtășire si acasa, discutând si chestiuni financiare: cum va gestionați de acum îinainte, de unde și unde va dirijați banii comuni.


Vărsător

Sunt sarcini si obiective neândeplinite sau neterminate, mai vin și altele pe deasupra; este mare agitație la tine la locul tău de muncă. Colegii te solicita destul, ai multe pe cap si trebuia cumva să înveți arta mânuirii timpului. Este bine sa așezi toate sarcinile la locul lor pana joi pentru că, fie copii, fie persoana draga, fie hobby-urile tale te vor chema să le dedici si lor timp și nu ai de unde. Plus de asta, de joi, partenerul te poate solicita numai pentru el; poate dorește o discuție sănătoasă cu tine referitor  la tot ce formați voi doi și...și asta cere timp de lamurit. Ori, după atâta lupta de zi cu zi, sa vrei chiar tu să te destinzi puțin in compania familiei tale.

Pești

Ai multe sarcini de pus în ordine: copiii vor ceva, persoana iubita vrea ceva, timp pentru tine pari sa nu mai ai; cumva este necesar sa organizezi bine tot și toate pentru ca de miercuri, când Mercur intră in Gemeni, familia   va cere si ea timp  din timpul tau. Ai șansa acum să dezbați cu rudele niște  probleme de familie ce trenau și acum nu mai cer amânare, ceva legat de casa, proprietățile falimiei.  De joi, intri in alertă la serviciu, ai de făcut tot felul de treburi și este posibil ca să nu termini chiar tot păna la sfârșitul săptămânii și să iți iei de lucru acasă.


Revelatie si inspiratie!


Horoscop oferit de Astrolog Otilia Mazilu

www.astropunct.blogspot.ro