Invitata de astazi a interviurilor RomBel este Roxana Grosu, fondatoarea “Handmade Concept By Roxana”.

RomBel – Te-am intalnit la mai multe evenimente ale comunitatii romanesti din Belgia….. Cum percepi comunitatea românească din Belgia? Crezi că noi, românii putem avea o comunitate unită, o comunitate exemplu pentru cei din jur? Sau este o utopie?

Roxana Grosu - Da, este adevarat. Am continuat sa-mi prezint creatiile si in Belgia, spun acest lucru deoarece si in Romania am participat la diverse targuri dar cu alt gen de creatii (la croset) pe care le realizam impreuna cu mama mea, si ea fiind o mare iubitoare de frumos, de handmade.

Fiind de numai un an de zile aici in Belgia, tot ce pot sa spun e ca noi romanii suntem uniti si aici prin dorul de tara si de traditii, dor ce ne aduce impreuna destul de des. Sunt evenimente romanesti bine organizate care ne fac sa mai uitam de dorul de casa...

RomBel – Esti o creatoare de frumos, imaginatia si mainile tale produc adevarate opere de arta. Spune-ne te rog cate ceva despre aceasta pasiune/activitate a ta.

Roxana Grosu - Mi-am inceput activitateade handmade “La croset” in 2012 lucrand in timpul liber ca si ucenic al mamei. Asa cum am specificat mai inainte mama e o mare iubitoare de handmade. Debutul “Handmade Concept By Roxana” a fost anul trecut la nunta mea cand adevarata incercare a reprezentat-o crearea tuturor aranjamentelor florale din hartie: buchetul miresei si al nasei, lumanarile de cununie, ornamentele prezente pe mesele nuntasilor si cea de prezidiu.

Ideile si inspiratia m-au ajutat sa-mi implinesc visul dand frau liber creatiei prin intermediul hartiei si nu numai. Ma simt bine cand creez si am o mare satisfactie atunci cand sunt apreciata. Creativitatea , indemanarea , rabdarea sunt uneltele mele principale in realizarea produsului finit, unic. Creez flori din hartie, tablouri si buchete de flori din hartie, coronite din hartie, diverse aranjamente din hartie.

O recunoastere si apreciere a muncii mele a fost sa apar pentru prima data anul acesta in luna aprilie intr-un editorial al revistei “Unica”.

Un alt segment important Handmade concept by Roxana se axeaza pe crearea de bijuterii personalizate. Ce inseamna aceasta? Noi putem grava povestea fiecaruia pe bijuteria dorita, fie ea din argint sau aur cu portretul, mesajul sau simbolul dorit de fiecare client in parte. E un cadou perfect pentru orice varsta.

Clientii sunt inspiratia noastra si astfel iau nastere bratarile, colierele, cerceii, produse care aduc bucurie. Suntem fericiti de reactia pozitiva a clientilor ceea ce ne da satisfactia lucrului bine facut. Punem suflet in tot ceea ce facem.

RomBel – Unde pot romanii din Belgia sa iti vada creatiile? Cum le pot comanda?

Roxana Grosu - Noi ne adresam tuturor, nu doar romanilor. Produsele noastre sunt livrate international din Belgia si pot fi gasite momentan pe pagina noastra de Facebook – Handmade concept by Roxana, acolo clientii ne pot contacta pentru orice detalii. Mai putem fi contactati la adresa e-mail sau telefonic la numarul 003247989098

Dorim ca produsele noastre sa fie cat mai cunoscute pe plan international si cu aceasta ocazie va multumim pentru invitatia dumneavoastra, o oportunitate ca cei interesati sa afle de noi.

Succes Roxana, sa ne revedem cu bine!


Pentru RomBel,
Cornel Radu Loghin
27 octombrie 2015


0032479890980