Ca si producător de carne şi produse din carne din zona Ardealului, Maramureş, cu ferma de animale,  abator, fabrică si distribuţie proprie, ne-am decis să deschidem o reţea de magazine cu produse  româneşti pentru românii din diaspora europeană. Primul magazin a fost deschis  în Italia, la Torino, al doilea în Belgia la Bruxelles , cel de-al treilea , este în Franţa, Paris - Rosny sous Bois, iar cel de-al patrulea, şi nu ultimul, a fost deschis recent în Anglia, la Londra.

Magazinul ,,BUNĂTĂŢI DIN ROMÂNIA’’ din Bruxelles este situat în Laken, Bulevard Emile Bockstael nr.240 lângă Poliţie.

Livrările de mărfuri românesti, de produse proprii de carne şi preparate din carne, mezeluri şi afumături se fac săptămânal, pentru deservirea clienţilor noştri cu produse proaspete de cea mai bună calitate.

Magazinele noastre pe lângă carne şi produse din carne mai au o gamă diversificată de produse diverse cum ar fi : băuturi răcoritoare, bături alcoolice, spirtoase, bere, vinuri, condimente, conserve, murături, dulciuri, lactate, panificaţie toate fabricate de producători din România cu gusturi specifice româneşti.

Vă aşteptăm  cu drag să ne călcaţi pragul pentru a vă aminti gustul produselor tradiţionale româneşti şi pentru a vă convinge că raportul calitate preţ este unic.

Produsele tradiţionale în “Coşul de Paşte” : miel, pască, drob, costiţă de porc umplută, cozonaci, jambon afumat în plasa, jambon tradiţional porţionat, cârnaţi de casă Româneşti, “sărmăluţe ca la mama acasă” sunt doar câteva din preparatele tradiţionale pe care  le-am pregătit pentru a vă putea petrece Sărbătorile Pascale, alături de cei dragi.


Boulevard Emile Bockstael 240
1020 Bruxelles, Belgium
(0032) 0483 643 267

Program:

Luni: Inchis, Marti-Sambata: 10:15-19:15, Duminica: 10:15-15:15