TXTO market a luat fiinta pentru a veni in intampinarea tuturor romanilor stabiliti la Namur sau in imprejurimi.

Initial, s-a dorit un magazin 100% romanesc . Pe parcurs, ne-am gandit sa diversificam gama de produse, aducand astfel si produse belgiene si nemtesti. In fiecare zi, in functie de dorintele clientilor nostri, aducem produse noi pentru a satisface toate gusturile.

Magazinul TXTO market este situat la Namur, Chaussée de Waterloo 47, vis-a-vis de College Saint Servais.

In curand vom lansa serviciul de comenzi prin SMS si livrari la domiciliu.

Iata si modul de functionare : atat pe website-ul magazinului cat si in magazin, veti putea gasi lista cu pachetele de produse (cosul zilnic) ce pot fi comandate. Fiecare pachet va contine tot ce este necesar pentru a prepara micul dejun, pranzul, cina, toate cele trei mese de pe parcursul unei zile, sau chiar masa pentru cateva zile. Fiecare pachet va fi gandit pentru a acoperi gusturi cat mai diversificate si va avea alocat un cod. Acest cod impreuna cu adresa de livrare il puteti transmite prin sms la numarul dedicat comenzilor. Plata se face direct la curier cand acesta ajunge cu pachetul la usa dumneavoastra.

Va asteptam cu drag sa incercati produsele noastre si asteptam sugestiile dumneavoastra in ceea ce priveste produsele favorite pe care doriti sa le gasiti in magazin.

Programul de functionare:
Luni – Duminica:     09-14 ; 16-23.

Cu drag,
Echipa TXTO market