Prin jertfa şi dragostea celor care au cumpărat şi pentru care s-a cumpărat acest aşezământ de rugăciune, sub binecuvântarea şi iubitoarea grijă a Domnului nostru şi a Maicii Sale, mănăstirea a ajuns în cel de-al patrulea an istoric de când înalţă rugăciuni şi laude în grai românesc creştin-otodox pe pământ belgian.


În aceşti ani, mănăstirea s-a bucurat de sprijinul constant al românilor din Belgia dar si al celor din Olanda, Franţa, Anglia şi chiar Canada.

Mănăstirea este, în primul rând, un lăcaş de rugăciune, dar şi un loc de împărtăşire a culturii şi a tradiţiei româneşti prin activităţile care se desfăşoară aici : conferinţe pe teme duhovniceşti şi nu numai, cateheze pentru copii, tabere pentru copii şi adolescenţi, stagii de pictură, olărit şi muzică bizantină.

 

Încă se plăteşte rata anuală de 50.000 Euro, data scadentă fiind în iunie 2015. Chemarea noastră  să nu fie o silnicie, ci să întâlnească libertatea dragostei dumneavoastră astfel încât toţi şi fiecare să ne întâlnim cu Cel ce este izvorul a toată iubirea.  Chiar și un ajutor mic, pentru noi înseamnă foarte mult.

Mulțumim celor care ne-au ajutat si ne ajută ! Domnul să răsplătească !

Adresa mănăstirii: 5020 Vedrin (Namur), Strada Su l’Tidge  nr. 86

www.manastirea.be

Contul mănăstirii este:

IBAN BE91 363-0864888-76, SWIFT (BIC): BBRU BEBB,

Beneficiar A.S.B.L « C.O.P.M.D. (Communauté orthodoxe « Protection de la Mère de Dieu »).

În "Communication" scrieţi un pomelnic pentru lista de ctitori.

Contact: pr. Ciprian Grădinaru (0032.483.198.762);  maica Mariami (0032.479.130.656),